Εφαρμογές Υγραερίου από την ΦΑΡΜΑΚΗΣ Κ. Γ. Ε.Π.Ε. | Κόρινθος

 
 
 

Εφαρμογές Υγραερίου

 
Η ΦΑΡΜΑΚΗΣ Κ. Γ. Ε.Π.Ε., με έδρα την Κόρινθο, δραστηριοποιείται σε εγκαταστάσεις υγραερίου για οικιακή - βιοτεχνική & βιομηχανική χρήση. Οι εργασίες μας πραγματοποιούνται από τεχνικό προσωπικό (μηχανολόγους, μηχανικούς) και εξειδικευμένους τεχνικούς που κατασκευάζουν, επισκευάζουν και συντηρούν εγκαταστάσεις υγραερίου, ικανούς να δώσουν λύση σε μικρά και μεγάλα προβλήματα.
 
 
 
Η εταιρία μας, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές δεξαμενών υγραερίου, που έχουν ως πρωταρχικό στόχο τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας μέσα από διαδικασίες ελέγχου ποιότητας ISO, σας προμηθεύει με:
 
 
 
 
 
Δεξαμενές υγραερίου υπόγειες και υπέργειες σε τυποποιημένα μεγέθη, καθώς επίσης και σε οποιαδήποτε άλλη κατά παραγγελία χωρητικότητα, σε περίπτωση μεγάλων καταναλώσεων.
 
 
 
 
 
 
 
 
Καυστήρες υγραερίου.
 
 
 
 
 
 
 
 
Φιάλες υγραερίου με το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα, σε μεγέθη των 3 κιλών, 10 κιλών, 13 κιλών και 25 κιλών. Επίσης πρωτοπορεί, διαθέτοντας για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τις φιάλες υγραερίου της νέας εποχής, κατασκευασμένες από υαλόνημα (fiberglass), που ενώ υπερκαλύπτουν τις προδιαγραφές ασφαλείας, το βάρος τους είναι κατά πολύ μικρότερο από τις συνηθισμένες χαλύβδινες φιάλες.
 
 
 
 
 
 
 
 
Βυτία Υγραερίου